Tisztelt Szülők!

 

A 2019/2020-as tanévre minden három vagy több gyermekes támogatással rendelkező gyermek szülőjének ÚJ NYILATKOZATOT kell kitöltenie ahhoz, hogy szeptembertől igénybe tudják venni a kedvezményes étkezést. Amennyiben ezt legkésőbb 2019. augusztus 28-ig nem teszik meg, akkor nem fogják tudni a szeptemberi hónapra igénybe venni a kedvezményes étkezést!

Akinek a RENDSZERES GYERMEKVÉDELMI vagy TARTÓS BETEG támogatása a nyár folyamán vagy szeptemberben lejár, azoknak a nyár folyamán el kell juttatniuk a pénztárba az új érvényes határozat vagy orvosi igazolás másolatát és az ÚJ nyilatkozatot kitöltve. Amennyiben ezt nem teszik meg, úgy a szeptemberi hónapra nem tudunk kedvezményes étkezést biztosítani a gyermeknek!

A nyár folyamán ezeket a papírokat kitöltve bármelyik nap behozhatják, hogy augusztusba a befizetés gyorsabban és gördülékenyebben történjen. Ha a pénztár esetleg zárva van, akkor a portán lezárt borítékba vagy a pénztárhoz kihelyezett postaládába bedobva legyenek szívesek hagyni a papírokat! Email-ben visszaküldött, kitöltött nyilatkozatokat nem áll módunkban elfogadni!

FONTOS, HOGY AZ ÚJ NYILATKOZATON A DÁTUM NE LEGYEN 2019.08.12-NÉL KORÁBBI!

Az új nyilatkozatot csatolva találják!

NYILATKOZAT-iskola-kedvezm.étkeztetés

 

MEGÉRTÉSÜKET ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.