Az emberi erőforrások minisztere 10/2020. (V. 29.) EMMI határozta alapján:

A beiratkozás időpontja:

2020. június 22. (hétfő) 8. 00 – 12. 00 óra között

Az iskolánkba felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján személyesen vagy elektronikus úton is beiratkozhat.

Azok számára, akik az elektronikus beiratkozás mellett döntenek, a KRÉTA e-Ügyintézés felületén keresztül, 2020. június 15. napjától iskolánk részére a felvételi értesítésben is megjelölt linken beküldött adatokkal történik.  Az adatok elektronikus úton történő megküldésének határideje: 2020. június 21. 16 óra.

Kérjük, hogy töltse ki a https://eugyintezes.e-kreta.hu/ felület Beiratkozás középfokú intézménybe menüpontjában megnyíló adatokat, és töltse fel gyermeke következő dokumentumainak másolatát:

  • 8. osztályos bizonyítvány
  • születési anyakönyvi kivonat
  • személyi igazolvány
  • lakcím kártya
  • TAJ-kártya
  • a gyermek tanulmányait, iskolai életét érintő határozatok (pl. szakértői vélemény, RGYV)

Azon elektronikus lehetőséget választó beiratkozó tanulók számára, akinek szülője vagy törvényes képviselője a beiratkozásra rendelkezésre álló időben a KRÉTA használatával nem tudja megküldeni a beiratkozáshoz szükséges adatokat, a személyi azonosításra alkalmas iratok bemutatására a 2020/2021. tanév első napján nyílik lehetőségük az iskolában, azonban a beiratkozási szándékukat kérjük, jelezzék a felveteli.szgya@gmail.com címen.

 

Az új diákigazolvány elkészítéséhez szükséges:

NEK adatlap (okmányirodában készítik, melyhez a tanulónak személyazonosságát igazoló okmányt kell magával vinnie, ha még nem töltötte be a 14. életévét, akkor szülő/gondviselő kísérete elengedhetetlen)

A miniszteri határozat alapján lehetővé tesszük, hogy a tanuló a diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmét szülője vagy törvényes képviselője útján, az igénylési cím megjelölésével a beiratkozást követően később is benyújthatja iskolánkba, ügyfélfogadási időben (2020. július 1-je után csak a honlapon közzétett ügyeleti napokon).

 

A beiratkozás további részleteit a felvételről szóló értesítésben találják.

Kérjük, amennyiben kérdésük van, segítségükre lehetünk, forduljanak hozzánk bizalommal az ismert elérhetőségeinken!

 

Szeretettel várjuk leendő tanulóinkat!

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.