Kedves Szülők!

 

A 2021/2022-es tanév első évfolyamára a 27/2020. (VIII. 11.) EMMI rendelet szerint 2021. április 15-én és 16-án kell beíratni a tanköteles korú gyermekeket.

Iskolánk felvételi körzetét ebben a dokumentumban találják. Természetesen körzeten kívüli gyerekek jelentkezését is szeretettel várjuk!

Mint arról korábban beszámoltunk, iskolánkban két első osztályt indítunk: az egyiket művészeti-drámapedagógiai, a másikat informatikai profillal.

Mivel az idei tanévben a nyílt napok elmaradtak, alsó tagozatunk bemutatását ebben videóban tekinthetik meg. A leendő elsős tanító nénikkel készült interjúkat itt találják.

Hagyományosan minden évben szerveztünk ismerkedő beszélgetést a hozzánk jelentkező leendő elsősöknek, ezt idén sem szeretnénk másképp, azonban ennek megvalósítása a járványhelyzet alakulásától függ. Az elmaradt nyílt napok, személyes iskolaelőkészítő foglalkozások és a bizonytalan ismerkedő beszélgetések miatt elektronikus igényfelmérést szervezünk: Kérjük, hogy amennyiben gyermekét a 2021/2022-es tanévre intézményünk első évfolyamára kívánják beíratni, 2021.03.31-ig emailben jelezzenek az elsosbeiratkozas@gmail.com címen, s írják meg a következő adatokat:

gyermek neve:

oktatási azonosítója:

körzetes: (igen / nem)

választani kívánt első osztály: (művészeti-drámapedagógiai / informatikai)

Az áprilisi beiratkozást iskolánk KRÉTA felületén kell majd elvégezni, melyhez honlapunkon keresztül segítséget nyújtunk.

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.