Tisztelt Szülők, jelenlegi és egykori Kollégáink, Tanítványaink!

A járványügyi szabályok eddig nem tették lehetővé, hogy méltóképpen megemlékezhessünk a tragikus hirtelenséggel elhunyt Hercegfalvi Krisztina tanárnőről. Bár a szabályok enyhültek, de – terveinkkel ellentétben – közös, csoportos megemlékezésre továbbra sincs lehetőség.

Ismerve a tanárnő kedves, mindig vidám természetét, ő sem szeretné, ha szomorúan búcsúznánk tőle. Mi sem lehetne méltóbb az emlékéhez, minthogy jótékonysági gyűjtést szervezünk a tanárnő kedvenc figurái, a bohócok témakörében.

Kérünk mindenkit, aki szerette, tisztelte „Kriszta nénit”, csatlakozzon a felhíváshoz. A gyűjtésre olyan figurákat, játékokat, könyveket, használati tárgyakat várunk, amelyek bohócokat ábrázolnak vagy témájukban kapcsolódnak hozzá. Az összegyűlt tárgyakat egy gyermek-egészségügyi intézménynek fogjuk felajánlani.

A gyűjtés 2021. június 21-én reggel 8 .00 órától indul. Ezen a napon 16.00 óráig lehet behozni a tárgyakat és elhelyezni az iskola Díszudvarán kialakítandó emlékhelyen. Ezt követően pedig június 25-ig minden hétköznap le lehet adni a portán. Az iskolába való belépés védettségi igazolványhoz kötött.

 

“Az élet egyik szépsége az, hogy bár sok mindent elveszíthetsz, de azt sosem, amit te adtál másoknak. Amint ezt megérted, rájössz, hogy életed valódi minősége azok szívdobbanásában rejlik, akik hálásak azért, hogy te létezel.”

 

199664112_909812859599030_6281194185501661398_n

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.